fbpx
Belépés

RegisztrálásRolser Monster Kid MF Joy-1700

Cikkszám: KID001
Bevásárlókocsi gyerekeknek
31 214 Ft
Kedvezmény

Gyártó : Rolser

Leírás

"BEVÁSÁRLÁS TUDATOSAN, BEVÁSÁRLÁS STÍLUSOSAN"

A bevásárlás egy mindennapi és gyakran szükségszerű szokás, de hogy ne legyen kényelmetlen a legjobb és legpraktikusabb választás a bevásárlókocsi használata, amik napjainkban már a legmodernebb kivitelben is kaphatóak.
A Rosler bevásárlókocsik a legújabb spanyol design, színek és anyagok felhasználásával készülnek. 
Bátran ajánljuk minden korosztálynak, hisz egy nagybevásárlás nem csak az idősebb korosztály számára lehet megterhelő.

Amit lát, az egy gyermekkocsi. Amit nem látsz, az egy izgalmas történet ! Üdvözöljük a mi kis forradalmunkban. ROLSER KIDS. Ahhoz, hogy a bolygó jövőjét szem előtt tarthassuk, az ő kezükbe kell adnunk a megoldásokat. Szórakoztató dizájn, praktikus és elkötelezett cél. Az első ROLSER KIDS kollekciónak már van arca. Nos, egy arc, szarvak és hátborzongatóan vonzó agyarak! Szórakoztató dizájn, igen, de praktikus és elkötelezett céllal. Mindennapi életünkben a kocsi szinte nélkülözhetetlen szövetségesünkké vált a kisebb terhek, a bevásárlás, az anyagszállítás és természetesen az újrahasznosítási feladatok elvégzéséhez. Mire várunk, hogy a kicsik kezébe adjuk? A háztartás legfiatalabb tagjai ugyanolyan vagy még inkább környezettudatosak, mint mi, és természetesen megvan a maguk napi terhe, amit kerekeken mindig könnyebb elviselni. A kocsi tartalmaz egy történetet a 3R-ről; csökkentés, újrahasználat és újrahasznosítás "A műanyagevő szörny".

A kifogástalan minőségű kerekek túl élnek számtalan kilómétert, és rendeltetésszerű használat mellett egy megbízható bevásárló társ lesz évekig. Rolser a bevásárlókocsik Rolls Royce-a. 
Spanyol gyártás.

Űrtartalom: 29 literes
Súlya: 1,68kg

Teljes méret: magasság - 82,5 cm, szélesség - 33cm, mélység - 30cm
Összecsukott méretei: magasság - 82,5cm, szélesség - 33cm, mélység - 14cm
Táska rész méretei: magasság - 45cm, szélesség - 34cm, mélység - 19cm

3 év garancia

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Nemrég nézett termékek

Hírlevél

ECOLOGIC TRADE KFT.

Ökodrogéria - Öko/bio webáruház

H-1107 Budapest, Száva u. 9.
Tel.: +36 20 803 19 10
Tel./Fax: +36 1 786 6107
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.